Auditori Teulada Moraira - www.auditoriteuladamoraira.es

Próximos eventos

Pep Gimeno "Botifarra" anb Miquel Pérez "Arrels", Domingo 13 de diciembre a las 19:00

Domingo 13 de diciembre a las 19:00

Pep Gimeno "Botifarra" & Miquel Pérez , "Arrels"

Precio: 19€ 

Acostumats a un “Botifarra” en altres tipus d’escenaris, després de mesos de cultura confinada, tornem als escenaris dels més importants i reconeguts espais escènics del nostre territori, i tornem amb una certesa molt habitual en el món de Pep Gimeno “Botifarra”, abandonar al acabament de l’actuació amb una sensació de malenconia per tot allò que la nostra tradició ens ha aportat, juntament amb una sensació d’energía per viure en un món en el que les rialles estan assegurades.


Un format inusual, un “Botifarra” sense pell, despullat, íntim i sempre en la seua màxima esplendor.


Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repetori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes, romanços, però sobretot, en aquest concert, traurà aquella caixa de “cintes de cassette” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’eixa gent major que tant ens ha aportat.


Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé, però el més important, que sols Pep sap transmetre d’eixa forma particular, com deia el “Tio Leandro”: llámese equis.

 

 

 

 

 

 

Próximos eventos

  • 16 de octubre de 2021

    MAYUMANA, Currents GIra ESPAÑA 20/21, Sábado 16 de octubre a las 18:00 Ver más¿Quieres estar al día de nuestra programación?

Si estás interesado/a en recibir información sobre la programación periódica de este Auditorio haz click en el siguiente botón y rellena nuestro formulario.